fredag 18 mars 2011

Jag vann, jag vann!

Jag vann precis boken Fallet Vincent Franke i en tävling hos Enbokcirkelföralla.se

Jippie yay, jag som varit sugen på den boken! Och stort tack till Karin som ordnat tävlingen.

2 kommentarer:

  1. Hoppas att du kommer att gilla den för jag har kommit halvvägs o jag är inte helt såld för jag är själv en morfinist sen 17 år men då med hjälp av läkarvetenskapen för det är det enda som kan ta bort riktig smärta o det kommer inte fram riktigt i boken...
    Men en som var med i en bokträff som jag var med i hyllade den o sa att det var den bästa hon läst på länge men Karin o jag fick våra på ett event vi var på där alla fick ett ex.

    Kramis ifrån Krymplingen Pockethexan själv som numera har gått över till Metadon o det är ännu bättre, undra om det kommer i nästa bok...

    SvaraRadera