torsdag 17 mars 2011

Dagens I-landsproblem
När jag äter min frukost på morgonen gillar jag att sitta och läsa en stund, både när jag äter och efteråt. Nu när våren närmar sig har solen börjat titta fram allt tidigare och nu har jag den rakt i ansiktet vid frukostätandet. Tidigare i veckan har jag läst en inbunden bok vilket gjort att jag kunnat hålla den framför ansiktet och täcka för solen. Men nu började jag läsa en pocket, och den täcker inte alls bra utan jag får solen i ögonen! Jag vill inte dra ner persiennerna eller flytta på mig, vad tusan ska jag göra? Pocketförbud vid frukostbordet?

12 kommentarer:

 1. Du ka ju alltid göra en big brother; ha solglasögon på dig inne! Det skulle jag göra i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. jag slappnar av och njuter av ljuset :)

  SvaraRadera
 3. Frida: Ja det fungerar ju om jag har linser, men inte så bra om jag har glasögon!

  Hannele: ja jag försöker, men då kan jag ju itne läsa!

  SvaraRadera
 4. Du får ju förstås stiga upp tidigare... :)

  SvaraRadera
 5. Lotta: ja fast jag går ju alltid till jobbet samma tid, så jag sitter ju där till 7:40

  SvaraRadera
 6. Såså...daddy's home:
  ha en solskärm i beredskap på stolen bredvid.

  SvaraRadera
 7. Attans, jag som tyckte jag kom på något bra. Skaffa tjockare gardiner alt. dubbla gardiner, så solens strålar inte tar sig igenom lika mycket. Det var väl bra!? DÄr har vi lösningen tror jag :)

  SvaraRadera
 8. Eller stå ut, det är också en effektiv lösning ^^

  SvaraRadera
 9. Calle: Kan man köpa de på Willys eller?

  Frida: Ja du är nåt på spåren där

  Joel: eller så står du i vägen för solen?

  SvaraRadera
 10. Lyssna på en ljudbok så kan du njuta av solen samtidigt :-)

  SvaraRadera
 11. Mimmi: ja jag kan äta i vardagsrummet, men de känns inte lika bra.

  Erika: Det var nog den bästa idén hittills!

  SvaraRadera