Fortsätt till huvudinnehåll

Till alla lärare: Vill du och din klass bli elevambassadörer på Bokmässan 2011?


Som stolt bokbloggsambassadör för Bokmässan i Göteborg 2011 vill jag nu tipsa alla lärare (Gymnasieklass år 1 eller 2) att du och din klass kan bli Bokmässans elevambassadörer. Er uppgift blir att engagera yngre bokintresserade att ta del i Bokmässans eget community genom att skriva om litteratur och kultur där. I retur får hela klassen en entrébiljett till en dag på mässan i slutet av september.


Är ni intresserade maila hj@bokmassan.se  senast 10 mars där ni berättar lite om klassen samt varför just ni ska få vara elevambassadörer.Läs mer om evenemanget på Bokmässans hemsida

Kommentarer

  1. Ok, det är oförlåtligt att jag inte har skickat dina julklappar (!) än men jag är helt pank. Lägger därför ner en extra bok när jag packar paketet på måndag och så blir det en januaripresent istället. :) Hoppas att det är okej.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100