Fortsätt till huvudinnehåll

Bokcirkel Skövde

Vi vill starta en bokcirkel -
   vill du vara med?Vi heter Metta Karlsson och Therese Granlund och vi läser mest svenska och utländska romaner.
Vi har också varsin bokblogg: http://bockerbockerbocker.blogspot.com och http://www.hollyhock-therese.blogspot.com. Läs gärna mer om vår läsning där.

Vi träffas första gången i Skövde den 16 januari kl. 15.00.

Välkommen att kontakta oss! / Metta och Therese

Kommentarer

 1. Wow vad mycket som händer i Skövde! :-)

  Jag har faktiskt köpt sista delen av Harry Potter-serien just i Skövde, eftersom det var där vi råkade passera på väg genom Sverige just den dag då boken släpptes.

  Lycka till med bokklubben!

  SvaraRadera
 2. Hallå! Som hårt arbetande musikkonsulent på studieförbund vill jag inte att ni ska missa att ni kan köra detta som studiecirkel hos något studieförbund!
  Om inte planen är sån redan - kontakta ett studieförbund. De kan hjälpa er med mycket. Inköp av böcker, lokaler och annat!

  Lycka till! :)

  SvaraRadera
 3. Ååh vad jag skulle vlja vara med! Tycker det är en jättebra idé och ett bra initiativ =) Men kan inte då jag bor i Helsingfors =/

  SvaraRadera
 4. Vixxtoria: ja kul att du har nåt trevligt minne av vår lilla menlösa stad :)

  Hogie: Ja jag har funderat lite på de där. Får se hur vi gör =) Tack för tipsen!

  Lina K: Ja problemet med IRL-träffar är ju att man måste hitta folk i någorlunda närhet om man ska ses regelbundet.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.