torsdag 30 december 2010

Summering 2010

Ja gott folk, så här i slutet av året är det många som summerar sitt bokår, gör listor på bästa böcker, fyller i enkäter och så vidare.


Eftersom jag påbörjade bokbloggandet i slutet av juli det här året så har jag inte riktigt något år att summera inte ens ett halvår. Däremot vill jag säga att jag har fått ovärderliga minnen både i form av nya vänner och nya förrfattarbekanskaper. Jag har mött så otroligt mycket trevligt folk via bloggandet så att jag förstår inte riktigt hur jag klarat mig utan er tidigare. Och om jag ser till de bokhögar jag har väntandes på mig nu så är många av dem tips från er som jag kanske aldrig skulle kommit i kontakt med annars.


Summeringen för mig blir alltså: Jag läser mycket mer än tidigare, har breddat mina kunskaper inom litteraturvärlden, jag har besökt mitt livs första bokmässa och fått nya vänner.

4 kommentarer:

 1. ... och det är inte lite det! Välkommen in i vår gemytliga bokbloggosfär, den är så trevlig att man ibland har lite svårt att lämna den ens för kortare stunder :P

  SvaraRadera
 2. ja det är verkligen en helt annan värld som man skulle vilja jobba med på heltid :)

  SvaraRadera
 3. Bokbloggsvärlden är härlig. HOPPAS jag kan vara med på träffar 2011.

  SvaraRadera
 4. Fröken S: Ja, jag med! Satsar stenhårt på 4-dagars bokmässa

  SvaraRadera