Fortsätt till huvudinnehåll

8:e December

Idag ger vi oss i lag med lite större klapptips, nämligen bokhyllor! För alla boknördar behöver mycket bokförvaring. 


En bokhylla byggd av Tetrisbitar, kan det bli mer nördigt? Skulle passa perfekt under trappan och finns att köpa härHar ni en massa plats och ett gäng fina böcker att skryta med? Då kan den här hyllan passa men en dispaly-våning för dina snyggaste böcker. Finns härDen här galna och snygga hyllan kanske inte är den mest effektiva, men däremot ganska effektfull. Finns i olika färger och storlekar härKanske något för den händige? Även om jag är emot att man förstör böcker så är detta nästan tillräckligt snyggt för att vara tillåtet. Perfekt att ha i läshörnan jämte läsfåtöljen. De här hyllorna blir man nästan lite yr av, men tänk att ha ett par sådana stående fyllda med böcker. Finns här


Till slut till den, som jag, har begränsat utrymme. En sådan här borde man dock kunna få upp någonstans. Går att ställa på golvet eller hänga upp på väggen, både vertikalt och horisontalt. Går att köpa här.  

Kommentarer

 1. Mm, skulle gärna ha en Pilaster-hylla som komplement till den vanliga hyllan. Kanske för böckerna högst upp på Att läsa-listan? :)

  SvaraRadera
 2. ähum, nu ser feber-Bokbabbel att det ju var Ikeas billiga och inte lika snygga kopia av Pilaster. Nåja, anywhooo

  SvaraRadera
 3. åh jag älskar din julkalender, den är farlig. det kliar i köpnerverna :D

  SvaraRadera
 4. Bokbabbel: Ja jag kände att jag var tvungen att ta med nåt riktigt billigt, inte bara dyra ouppnåeliga saker :P

  Jessica: :D Ja jag måste säga att det är svårt att köpa på sig allt när jaggör varje lucka...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.