onsdag 8 december 2010

8:e December

Idag ger vi oss i lag med lite större klapptips, nämligen bokhyllor! För alla boknördar behöver mycket bokförvaring. 


En bokhylla byggd av Tetrisbitar, kan det bli mer nördigt? Skulle passa perfekt under trappan och finns att köpa härHar ni en massa plats och ett gäng fina böcker att skryta med? Då kan den här hyllan passa men en dispaly-våning för dina snyggaste böcker. Finns härDen här galna och snygga hyllan kanske inte är den mest effektiva, men däremot ganska effektfull. Finns i olika färger och storlekar härKanske något för den händige? Även om jag är emot att man förstör böcker så är detta nästan tillräckligt snyggt för att vara tillåtet. Perfekt att ha i läshörnan jämte läsfåtöljen. De här hyllorna blir man nästan lite yr av, men tänk att ha ett par sådana stående fyllda med böcker. Finns här


Till slut till den, som jag, har begränsat utrymme. En sådan här borde man dock kunna få upp någonstans. Går att ställa på golvet eller hänga upp på väggen, både vertikalt och horisontalt. Går att köpa här.  

5 kommentarer:

 1. Mm, skulle gärna ha en Pilaster-hylla som komplement till den vanliga hyllan. Kanske för böckerna högst upp på Att läsa-listan? :)

  SvaraRadera
 2. ähum, nu ser feber-Bokbabbel att det ju var Ikeas billiga och inte lika snygga kopia av Pilaster. Nåja, anywhooo

  SvaraRadera
 3. åh jag älskar din julkalender, den är farlig. det kliar i köpnerverna :D

  SvaraRadera
 4. Bokbabbel: Ja jag kände att jag var tvungen att ta med nåt riktigt billigt, inte bara dyra ouppnåeliga saker :P

  Jessica: :D Ja jag måste säga att det är svårt att köpa på sig allt när jaggör varje lucka...

  SvaraRadera