tisdag 21 december 2010

21:a December

Dags för ännu mer boknördsgodis. 


Har du alltid drömt om att själv få vara del av en saga? Med Personalised classics får du välja helt själv vad karaktärerna ska heta. Den här Alice i Underlandet-versionen går att köpa härEller en slips med böcker? Finns härGillar du att skicka vykort? Köp då dessa med bokomslag från Penguin. Finns att köpa härGlasunderlägg med bokstäver på, finns att köpa härSka du ut och resa? Då rekommenderar jag en adresslapp med central library i Los Angeles, finns härMan kan även få tag på signerade böcker som är en uppskattad present för bokälskare. Solar av Ian McEwan finns till exempel att köpa signerad här

2 kommentarer:

  1. Åh, det första du skrev kommer jag ihåg från min barndom. Jag fick en bok om Den lilla sjöjungfrun, men där hon hette mitt namn i hela boken, och så var den dedikerad till mig. Visste inte att det fanns fortfarande, vad kul!

    SvaraRadera
  2. Ja den fanns även i nån Jane Austen-variant :)

    SvaraRadera