lördag 18 december 2010

18:e December

Om ni mot all förmodan har någon väggplats som inte täcks av bokhyllor kan det vara trevligt med lite tavlor. Här kommer lucka 19:
Famous women writers består av porträtt av 46 kvinnliga författare värda att läsa. Finns att köpa här76 berömda författarporträtt består den här planschen av. Går att köpa härDet finns mängder av fan-art, den här föreställer Stephen Kings clown Pennywise från Det. Mer om den här.


Om man är lite haj på datorer kan det vara en kul idé att scanna in ett favoritbokomslag och låta förstora det eller trycka det på canvasduk.  Finns till exempel att beställa här. Man kan även beställa tavlor med olika effekter på, så som skiss eller comics, mer om det till exempel här

Är man dessutom riktigt bra på photoshop eller liknande redigeringsprogram kan man kanske göra ett eget collage av favoritböcker/författare eller skoja till det med att göra en Andy Warhol-tavla av sin bok och sedan trycka det på canvas. 

Eller varför inte ta en bild på någon bokhandel, inne på ett bibliotek eller på något snygg bokarrangemang och göra något roligt med att ha i sitt hemmabibliotek?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar