fredag 17 december 2010

17:e December

Inför bokmässan i Göteborg var det ett ivrigt twittrande/bloggande gällande klädsel och utrustning. Därför tipsar jag idag om snygga T-shirtar att glida runt i på olika bokevenemang.


Vad sägs om att ha den här loggan på bröstkorgen? Finns att köpa här


Den här söta boktröjan finns härFör er som gillar On the road så finns den här fantastiskt snygga tröjan att köpa härFör et som gillar Jane Austen borde den här vara en självklarhet i garderoben. Finns att köpa härFör alla fans av klassisk skräck, ett portsrätt av Edgar Allen Poe, finns att köpa härOch slutligen, vem gillar inte katten från Alice i underlandet? Finns att köpa här

2 kommentarer:

  1. Jag är motståndare till tryck på tröjor som jag själv har på mig, men min dotter skulle inte ha nåt emot den grå tröjan med Richard Scarry-illustrationen (Reading is for awesome people).

    Men jag skulle kunna tänka mig den där Chesire-kattröjan som pyjamas, det skulle jag.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker faktiskt att On the road-tröjan är ritkigt snygg men brukar inte gilla tryckt heller, iaf inte text

    SvaraRadera