lördag 11 december 2010

11:e December

Jag känner mig något stressad över att lämna tillbaka Spill på biblioteket. Visst, jag har tills på torsdag på mig, men den är ju utläst så den stackare som reserverat efter mig kan ju lika gärna få den. Just därför är dagens lucka inspirerad av biblioteksväsendet. 


Vad sägs om en bibliotekarie som actionfigur? Kommer med reservationshylla, bokvagn, dator, bokhögar och lösa böcker. Hon kan till och med prata om man trycker på knappen på hennes rygg. Finns att köpa här.Känner du någon som läser till bibliotekarie och är stolt över det? Då kan den här knappen vara en perfekt present. Finn att klicka hem härVarför inte stötta biblioteken med en snygg kylskåpsmagnet? Finns att köpa här.  Gillar du att skriva ditt namn i dina böcker som en påminnelse till den du lånat ut den till ska komma ihåg det? Varför inte investera i dessa etiketter till att pryda insidan i stället. Finns här och kommer i paket om 80 stycken. Eller vill du kanske ta steget längre med bokutlånen? Personal Library Kit innehåler allt för hemmabiblioteket så som datumstämpel och lånekort att sätta i boken. Finns att köpa härEller varför inte ett klistermärke för att visa att du diggar bibblan? Finns att köpa här och finns även som mugg, tygpåse och T-shirt. 

Slutligen vill jag gärna uppmana alla att gå till ert lokala bibliotek och kolla om det finns några evenemang som man kan köpa biljetter till och ge bort. I Skövde finns det till exempel Forum för Prosa och Poesi som kostar 50kr/gång där ett par intressanta författare kommer och pratar om olika teman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar