fredag 5 november 2010

Hej Afrika

Veckan har varit hektisk vilket naturligtvis betyder mindre läsning, men nu är det äntligen helg så är förhoppningarna om läsning stora. Speciellt eftersom karlen är på nördmässa (modernt datornörderi, tyvärr inget klassigt nörderi som tex bokmässa).

Lyran kör på med sin jorden runt-resa när november handlar om Afrika. Jag inleder med en kenyan helt på eget bevåg, därefter kommer jag gå på Lyrans lista. 

Jag kan även idag säga att jag tar resan ett steg längre och reser till Afrika, närmare bestämt Egypten första veckan 2011. Det första jag tänker på är naturligtvis vilka och hur många böcker åker med mig till solen. Då jag håller hårt på mitt köpstopp får jag slänga ihop ett respaket här hemma, vilket nog kommer att gå finemang. 

4 kommentarer:

 1. En guidebok kanske?

  SvaraRadera
 2. En guidebok kanske?

  SvaraRadera
 3. En guidebok kanske?

  SvaraRadera
 4. Fats vi ska till en turistort o sola o bada så de blir nog mer skönlitterärt :)

  SvaraRadera