måndag 15 november 2010

Bokträff med Holly Hock

Ni har väl inte missat Holly Hocks fantastiska initiativ till bokträff? Hon har placerat ut böcker i några affärer för shoppare att hitta med en text i där man uppmanas till att träffas och prata om boken.

Då Holly vet att vi bor i samma stad har hon skickat ett exemplar av boken till mig, och jag är inte sen att haka på detta fantastiska projekt! Hoppas nu bara att fler tänker likadant för det vore fantastiskt roligt.2 kommentarer:

 1. Lite likt min idé "Pockethexorna på utflykt", fast hos mig läser man boken hemma o sen delar med sig på min blogg om vad amn tycker för att sen lämna den vidare till en ny läsare!

  ..nja kanske ändå inte <;p

  Nu lägger jag till mig som följare både här o på mässconventet för då kan jag hålla koll på vad som händer inom "gänget"

  Kramis!/från Pockethexan själv
  <;D

  SvaraRadera