onsdag 13 oktober 2010

Bokpaket

När nobelpriset annonserades för drygt en vecka sedan lyckades jag klicka hem en bok av pristagare inom loppet av en minut. Dock glömde jag visst trycka på "bekräfta" så beställningen var inte klar förrän 45 min senare och boken tog slut. Nu har jag dessutom fått mail om att boken inte ens kommer att tryckas i pocketformat och den blev struken ur min beställning. 

Jag fick dock ett bokpaket idag eftersom jag hade lite pocketar, bland annat Hungerspelen, i inkorgen så jag får väl nöja mig med det. 

4 kommentarer:

 1. Jag fick mail idag om att paketet är skickat... skall det ta en hel vecka? Nu vet jag knappt om jag vill ha den, hittade en annan på biblioteket o inte SÅ sugen på att läsa igenom hela produktionen
  Hungerspelen är bra, går och väntar på min tur på trean..

  SvaraRadera
 2. ja jag hittade ju lite på bibblan med, läser en just nu så jag är rätt nöjd. Och det var ganska kul att det kom 4 pocketböcker bara sådär mitt i veckan. Nu funderar jag dock på köpstopp

  SvaraRadera
 3. Haha, nej det ska jag verkligen inte missa då :D

  SvaraRadera