torsdag 2 september 2010

Höstens första Babel

Jag blir otroligt intresserad av att läsa Louise Boije af Gennäs när jag ser på kvällens avsnitt av Babel. Jag har helt missat henne. Å andra sidan började jag läsa sent i livet och hon har knappt släppt nåt sedan innan jag började läsa på riktigt. Jag funderar lite på den nya Högre än alla himlar eller genombrottet Stjärnor utan svindel. Eller kanske båda? Någon stans i bakhuvudet ringer det en klocka när de spelar upp ett radioprogram där hon blir kallad diverse konstigheter av tex Jan Guillou och att hon varit tillsammans med Mian Lodalen, men jag är helt hundra på att jag inte läst något.

2 kommentarer:

  1. tror jag ska kolla Babel imorgon, men efter att ha läst just de två böcker du nämner rekommenderar jag nog Stjärnor utan svindel. Högre än alla himlar finns recenserad på min blogg i dag och den var nog tyvärr en besvikelse som du kanske sett även på andra bloggar och i tidningarnas recensioner

    SvaraRadera
  2. Ja jag läste din recension och tror jag ger mig på Stjärnor utan svindel till att börja med :)

    SvaraRadera