fredag 3 september 2010

Födelsedag

Självklart får jag böcker av världens bästa sambo i födelsedagspresent!

En dag till skänks till min franska favorit Anna Gavalda. Sambons motivering var att den va så liten och söt och att jag därav borde gilla den. Jag håller med, och det gör även Bokhora. Den är bedårande! Den är inbunden och känns lyxig, samtidigt som den är mindre än en pocket och känns bekväm att hålla i.

Fick så en normalstor bok, Lilla stjärna, av en annan favorit: John Ajvide Lindqvist. Har tidigare läst alla utom Människohamn, och gillar allihop.

Fantastiska bokpaket!

Jag fick även en fin mössa, som syns på bilden, för att jag inte ska frysa om mina öron när jag läser.

2 kommentarer:

  1. Människohamn är bra skit den med!

    SvaraRadera
  2. Ja,jag har lyssnat på en del av den, men inte hela. Får ta tag i den snart

    SvaraRadera