måndag 27 september 2010

Dagens signering

När jag irrade runt och letade efter E-hallen där jag dumpat sambon i en soffa gick jag vilse in i C-hallen. Jag satte mig på en stol i Värmlandsmontern och fick därifrån lyssna på en trött men gullig Inger Sandberg som berättade om sin författarkarriär. Det blev historier om Tummen, lilla Anna, spöket Laban och långa farbrorn kom på besök. Efteråt kunde jag inte motstå ett signerat exemplar av Lilla Anna och de mystiska fröna:
"Hej Metta! En hälsning från Inger Sandberg"Direkt efter Inger dyker John Ajvide Lindqvist och skojar till det, men mer om det i ett annat inlägg.

8 kommentarer:

  1. Lilla Anna är helt underbara böcker! Jag brukar läsa dem med barnen!

    Ja, det är lätt att fastna i läsningen så man läser längre ön vad man tänkt och missar en bit eller hela programmet!

    SvaraRadera