onsdag 22 september 2010

Bokmässa 2010 - 2 dagar kvar

Ja nu märks det att det är nära, man läser mycket på bloggarna och på twitter om att folk är på plats och bygger upp montrar eller enbart inväntar starten imorgon. Jag har dock två dagars slavgöra kvar på jobbet innan det är dags.

Läsandet går segt, jag måste sätta igång på allvar nu om jag ska hinna till lördag. Annars får jag låtsas som om jag läst den men enbart tala för de första tre novellerna på bokcirkeln. Som om att blyga jag kommer att säga något i vilket fall.

Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig, men har inte kollat så allt är rent osv. Det återstår att se.

Jag har fortfarande inte fått några visitkort, ska jag skriva ut dem själv så blir det svartvitt så sambon har tagit med dem till sitt jobb, men de har inte kommit med hem igen.

Funderar på vad man ska packa ner för frukost till tåget dit, och vad man ska ha med sig för lektyr. Har inte fått tag på nya Vi läser, den verkar Pressbyrån inte ha så bråttom att få in. Det kanske blir en pocket då.

Det blir nog spännande att läsa bloggar/twitter imorgon då allt satt igång. Samtidigt som jag kommer att vara frustrerad över att inte vara med förrän lördag.

3 kommentarer:

  1. Två dagar kvar här också. Vi får helt enkelt hålla ut!

    SvaraRadera
  2. Åker imorgon <3 Jag är nybörjare både som bokbloggare och bokmässebesökare... Varför ska man ha med sig visitkort?

    SvaraRadera
  3. Jag är också nybörjare och alla andra har visitkort :P

    SvaraRadera