söndag 25 juli 2010

Serier

När jag var mindre läste jag inte så många böcker. När det var lässtund i skolan satt jag mest och stirrade på en bok de tvingat mig att låna på biblioteket. Jag satt och tänkte på annat och vände sida lite då och då. När det var dags att skriva en recension om boken läste man bara baksidan och skrev om texten.

Vad jag däremot tyckte om att läsa var serier, allra helst Kalle Anka pocket. Jag fick tyvärr aldrig några tidningsprenumerationer utan fick nöja mig med att låna av kompisar eller köpa begagnat på loppis. Men det funkade ju det med. Ibland blir jag till och med sugen på att läsa dem igen, men jag tror inte man kommer att tycka det är så bra.

Jag har dock testat att läsa serier i iPhonen. Laddade hem första delen av ett par serier, bland annat Terminator och Hellboy. Fantastiskt smidigt faktiskt man bläddrar med ett litet svep med fingret och om man går ut ur appen börjar man på samma plats nästa gång. Men det är dyrt. Första delen är gratis men vill man ha de resterande 3 delarna kostar de 15kr styck.Och det tog mig kanske 10 min att kolla igenom en del så det känns inte värt tyvärr. Jag får jaga efter fler gratisserier eller ska man kanske bege sig till en butik och köpa en papperstidning? Och är det i så fall någon som kan tipsa om någon bra serie?

Jag är otroligt sugen på det nu i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar