måndag 19 juli 2010

Fusk!

Jag måste erkänna att jag fuskar lite i planeringen...

Då jag läser "Halva liv" har jag även varit inne på författarens blogg, som nämns i inlägget nedan, och blivit intresserad av själva författarprocessen. Jag har således råkat slinka in på ett sidospår genom att läsa en bok om just skrivprocessen:"Skriv på!" av Elisabeth George. Otroligt fascinerande. Jag har alltid haft en känsla av att berättelser kommer till helt magiskt från ingenstans och sedan bara finns. Eller kanske inte riktigt så, snarare mer att jag inte riktigt förstått hur man går från inget till en bok. Hur börjar man? Hur får man ihop flera hundra sammanhängande sidor? Osv. Men nu vet jag.

6 kommentarer:

  1. Jag tror ingen blir arg för att du inte följer din egen planering..

    har du tänk o berätta för oss hur man skriver eller?? Tease!

    SvaraRadera
  2. Det kommer inget inlägg om skrivandet isig, men det är inte omöjligt att det dyker upp i andra inlägg om tillfälle ges.

    SvaraRadera